Cornulete foarte fragede

de kamy in Dulciuri, 10 Feb 2011 | 36029 vizualizari

 

Pentru ca din pachetul de foietaj mi-a ramas o foaie de aluat,am zis sa fac si ceva dulce.
Am facut cornulete umplute cu dulceata de gutui,de mere si rahat.Sunt super fragede dar cam putine dintr-o foaie.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • dulceata de gutui
  • dulceata de mere
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete foarte fragede:

Aluatul l-am intins cu sucitorul l-am taiat in 2 si fiecare parte in triunghiuri pe care am pus dulceata sau rahat si am rulat.

Am tapetat o tava cu hartie de copt,am asezat cornuletele,le-am uns cu ou si le-am bagat in cuptorul incins,la foc mic.

Cand capata o culoare aurie,se scot pe o farfurie si se pudreaza ca zahar.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete foarte fragede" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de afine